"Atıkların Serüveni" isimli E-Twinning Projemiz Başladı.

26.04.2022 242

Kuruculuğunu Çamlıca Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulundan Mürüvvet Nur ÇELİK ve Yıldırım Beyazıt Anaokulundan Yasemin İlgi BOZKURT' un yaptığı, okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Duygu DAMAR' ın ortak olarak yürüteceği ''ATIKLARIN SERÜVENİ'' adlı e Twinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.

Projedeki Hedeflerimiz

Atık materyallerin geri dönüştürülerek sanat etkinliklerinde kullanılması, sanat etkinliklerinde kalıplaşmış uygulamaların dışına çıkılması, çocukların yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi, tüketim alışkanlıklarımız konusunda farkındalık kazanılması, çocukların sanatla olan ilişkilerinin arttırılması, çocukların sanat yoluyla kendilerini özgün bir biçimde ifade edebilmesi, atık materyal kullanılarak tasarlanmış öğretim materyallerinin günlük eğitim akışında kullanılması.

26-04-202226-04-202226-04-202226-04-2022