Örencik İlkokulu


Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst,çağdaş,araştırmacı, özgüvenini kazanmış,güzel ülkemizi hakettiği yere getirmek icin sürekli çalışan bireyler yetistirmektir.Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan,sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir nesil yetiştirmek...

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek, çevremize de eğitim vermek, öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak ve kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.40 15.00
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02744742020

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://emetorencikio.meb.k12.tr

Adres - ÖRENCİK KÖYÜ ÇARŞI MEVKİİ MİLLİ EGEMENLİK SK. ÖRENCIK ILK OKULU BLOK NO: 71/1 EMET / KÜTAHYA

Öğretmen :3
Öğrenci :50
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - KÜTAHYA´YA 70 KM,EMET İLÇESİNE 30 KM, ÇAVDARHİSAR İLÇESİNE 10 KM UAZAKLIKTA; TARIM VE HAYVANCILIKLA UĞRAŞAN İNSANLARDAN OLUŞAN ŞİRİN BİR KÖYDÜR.KÖYÜMÜZDE ULAŞIM VE BARINMA KOŞULLARI OLDUKÇA İYİDİR.ESKİ BELEDİYEDEN KALMA ÇOK SAYIDA KALORİFERLİ KONUT MEVCUTTUR.

Adres - ÖRENCİK KÖYÜ ÇARŞI MEVKİİ MİLLİ EGEMENLİK SK. ÖRENCIK ILK OKULU BLOK NO: 71/1 EMET / KÜTAHYA

Ulaşım ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERLE VE MİNİBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR. İL MERKEZİNE VE İLÇE MERKEZİNE HER SAAT BAŞI ARAÇ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KÜTAHYA İL MERKEZİNE 70 KM.UZAKLIKTA EMET İLÇE MERKEZİNE 30 KM.UZAKLIKTA