Örencik İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://emetorencikio.meb.k12.tr
Adres : ÇAVDARHİSAR EMET YOLU ÜZERİ. ÖRENCİK KÖYÜ EMET KÜTAHYA
VİZYON : Ataturk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, durust, Cağdas, Arastırmacı, Ozguvenini kazanmıs, Guzel ulkemizi; Hakkettiği yere getirmek icin,Surekli calısan,Bireyler yetistirmektir.Oğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak karsılasacakları gucluklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan calısan ve yeni cozum yolları arayan,surekli kendini gelistiren ve yenileyen bir nesil yetistirmek
MİSYON : Öğrencilerimize cağdas bir eğitim vermek, eğitimi okul oncesinden baslayarak vermek Turk toplumunun değerlerini, ahlakını onemseyen insanlar yetistirmek çevremize de eğitim vermek, öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak ve kaliteli insanı yetistirmek icin varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08.40 15.00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Lojman : 0 Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERLE VE MİNİBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR. İL MERKEZİNE VE İLÇE MERKEZİNE HER SAAT BAŞI ARAÇ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÜTAHYA´YA 70 KM,EMET İLÇESİNE 30 KM, ÇAVDARHİSAR İLÇESİNE 10 KM UAZAKLIKTA; TARIM VE HAYVANCILIKLA UĞRAŞAN İNSANLARDAN OLUŞAN ŞİRİN BİR KÖYDÜR.KÖYÜMÜZDE ULAŞIM VE BARINMA KOŞULLARI OLDUKÇA İYİDİR.ESKİ BELEDİYEDEN KALMA ÇOK SAYIDA KALORİFERLİ KONUT MEVCUTTUR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KÜTAHYA İL MERKEZİNE 70 KM.UZAKLIKTA EMET İLÇE MERKEZİNE 30 KM.UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :